drs. Judith Kayser
"Het heilig vuur zit in elk mens, in elke organisatie. De kunst is het te ontbranden."

Ik voel me aangetrokken tot ruimte, vrijheid; door de gezamenlijke puzzel te onderzoeken waarom het werkt zoals het werkt in een organisatie en tussen mensen. Wat houdt ons vast, wat beperkt ons en daagt ons uit. Door de verschillende niveaus in de organisatie met elkaar te verbinden, creëer ik mogelijkheden om de samenwerking en effectiviteit te vergroten.

Ik wordt gevraagd 'als het ingewikkeld wordt', zowel in relationele- als organisatorische zin; als er behoefte is aan meervoudig kijken en behoefte aan het ontluiken van perspectieven op de toekomst.

 

Mijn expertise richt zich vooral op organisaties van professionals, daar waar autonomie en sturing schuren en leiden en laten leiden thema's zijn.

De opdrachten lopen uiteen van het begeleiden van fusietrajecten en organisatie(cultuur)ontwikkeling tot coaching van bestuurders, Management Teams en individuen.

 

Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog, na een verdieping in Management Development en HRM ben ik later aan de randen van mijn vakgebied gaan zoeken naar de verbreding in mijn ontwikkeling. Ik heb mij verdiept in het psychoanalytisch denkkader voor organisatie adviseurs, systeem therapeutische principes in het organisatieadvieswerk en organisatieopstellingen. De oplossingsgerichte manier van werken is mij van nature meegegeven.

 

Als keramist geef op een andere manier uiting aan mijn associatieve en creatieve vermogens, met name stookprocessen die minder te controleren zijn en de natuurlijke invloeden van zuurstof hout en vlammen zorgen voor een extra dimensie. Dit levert verrassende resultaten op die van te voren niet precies te voorspellen zijn.