drs. Ina Smittenberg
"Ik sta voor het vergroten van de vitaliteit van organisatie en medewerkers door ze van harte te laten veranderen"

Ina Smittenberg. Haar werkwijze: scherp, constructief en creatief. Analytisch, daadkrachtig en met humor is zij altijd gericht op talenten en mogelijkheden. Op het niveau van de gehele organisatie, van een team of afdeling, of individueel. Afstemming op de omgeving van de organisatie en haar 'taak' in de buitenwereld is een vanzelfsprekend vertrekpunt. Het maximaal aanspreken van de kwaliteiten van de organisatie en haar medewerkers een vast ingrediënt. Complexe organisatieverandering en processen op het raakvlak van organisatiedynamiek en individuele veranderkracht zijn bij haar in goede handen. Bij profit en non-profitorganisaties deed zij verandermanagement, projectmanagement, procesbegeleiding en strategisch human resources advies.

 

Ina Smittenberg is opgeleid als arbeids- en organisatiepsychologe aan de Universiteit Utrecht, gespecialiseerd in organisatieverandering en groepsinterventies. Daarnaast specialiseerde zij zich in de diagnostische en therapeutische variant van klinische psychologie. Zicht op organisatiedynamica combineert zij sindsdien met inzicht in individuele veranderkracht.

 

Ze breidde haar vakkennis uit met talloze vervolgopleidingen op het gebied van organisatiedynamiek en -verandering: systemisch werken, opstellingen werk, storytelling, organisatie-scripts en verandermanagement. Ook op het gebied van individuele begeleiding volgde zij aanvullende opleidingen: Transactionele analyse, existentiële psychotherapie, professionele begeleiding, stressmanagement, RET en psychoanalyse. Ina loopt graag hard en danst, houdt van lezen, muziek en reizen en heeft een dochter.