• Online coaching

  Werken is anders dan het was. Dat geldt voor iedereen. De vraag is wat heb jij nu nodig? Hoe vind je hier je weg in? Hoe blijf je hier vitaal bij? Wellicht heb je behoefte aan begeleiding. Wij nodigen je uit voor vijf online coaching Vitaal Thuiswerken; over hoe je om kunt gaan met wat zich nu en straks in je leven en werk voordoet.

  Jij en de meeste van je collega’s zitten thuis, druk met werk, geen afspraken meer buiten de deur, online gemak en ongemak, minder productief dan je zou willen of je werkt maar door, in je uppie, of juist met een huis (te) vol door gezinsleden 

   

  Thema’s waarvan wij merken dat die nu spelen zijn:

  Balans: Herken negatieve stress en voorkom dat je uit balans raak

  Timemanagement: Grip op je werk en tijd

  Natuurlijke assertiviteit: De kunst van het nee-zeggen, ruimte maken en regie nemen

  Loopbaan: Wat wil je leren om met plezier te blijven werken? Nu en straks.

   

  Hoe ziet Vitaal Thuiswerken uit?

  We brengen in een intakegesprek gezamenlijk je wens en behoefte in kaart. Dit doen we telefonisch of online. Het intakegesprek is kosteloos en neemt ongeveer 20 minuten in beslag. 

  Na de intake ontvang je een online vragenlijst, de Kerntyperingtest, die een kernachtig beeld geeft van je persoonlijkheid en je sterke en je ontwikkelpunten.

  Vervolgens gaan we stapsgewijs aan de slag met jouw vraag. Dit doen we aan de hand van onlinegesprekken van 45 tot 60 minuten per week gedurende 5 weken na aanmelding, op een tijd die jou past, en aan de hand van praktische opdrachten op maat. 

   

  Misschien ten overvloede, maar alle gesprekken zijn persoonlijk en vertrouwelijk. Er wordt geen informatie gedeeld met derden. .bos Ontwikkeling in Organisatie werkt volgens de ethische code van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en is aangesloten bij de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen. De coaching wordt verzorgd door Monika Schmidt of Monique Lurvink.


  Kosten

  Omdat we digitaal werken en leven in een uitzonderlijke tijd hanteren we, zolang deze voortduurt, een aangepast tarief. Na het kosteloos intakegesprek ontvang je een bondig voorstel voor een traject Vitaal Thuiswerken dat je op jouw beurt kunt afstemmen met je leidinggevende. Een alternatief voor begeleiding is de Coach-to Go kaart van 2, 3 tot 5 gesprekken. Deze kaart geeft je de mogelijkheid om, tot het einde van het jaar, op jouw tijd een online coachingsgesprek in te plannen. We hopen je een stuk te mogen begeleiden in deze bijzondere tijd. Je bent van harte welkom!

   

  Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar monikaschmidt@bos-oio.nl of door te bellen met drs. Monika Schmidt op 06 - 22 90 63 33